fredag 1. februar 2013

Vågornas brus

Her en dag tok jeg meg en tur ned til stranda. Ikke noe uvanlig affære det, men da jeg var der kom denne sangen inn i hodet mitt. Og jeg ble ikke kvitt den:
En sjømann älskar havets våg,
ja vågornas brus...

Noen sjømenn så jeg ikke der i fjæra, men det er vel ikke sesong på denne tiden av året. Nevnte drikke var det også lite av, men det gjorde ikke så mye for jeg drikker aldri brus. Det jeg så derimot var bølger. Bølger som kom rullende inn på rekke og rad. Til dels store var de også. Og gjorde mye av seg der de knustes mot stranda med tunge drønn. Mektig er vel ordet.

Så fikk det heller være med brusen, og jeg kunne slå noe annet i glasset når jeg kom hjem.

 

 4 kommentarer:

 1. Elsker å ta bilder av bølger, er ikke lett å få til gode bilder, disse var veldig spennende og de kalde og varme tonene løfter bildet og forsterker stemningene

  SvarSlett
 2. Bølgebrus er vel brus det óg!? Uansett brus: knakanes gode bølgebilder! Alle har egne kvaliteter, og som serie fungerer de utmerket sammen. For et lys- og fargespekter du har å boltre deg i på denne tida!

  SvarSlett
 3. Anonym17:05:00

  Otroligt bra!

  SvarSlett
 4. Fantastiske bølgebilder. Dette grenser til erotikk for en som meg.Bølger og vann er bare helt fantastisk å fotografere. Og som Magnus sier så løfter de varme og kalde fargene bildene.

  SvarSlett