fredag 16. september 2011

Drøm om lyse netter

Det er lenge siden midnattssolen ødslet sine siste stråler inn over landet i nord. Mørket kommer snikende,  og solen går ned litt tidligere i kveld enn kvelden før. Stadig tidligere, inntil solen trekker sitt siste sukk for i år. Men det er ennå heldigvis ennå noe tid til det skjer. Mørketiden kan også være fin, men ingenting slår de salige lyse netter. Jeg drømmer derfor ennå litt om det som var, før jeg vender kappa og ser mot mørket.
 

8 kommentarer:

 1. Skjønner godt du lengter tilbake til de lyse netter... Det var fantastisk! -Men Vadsømorgenlyset i oktober/november var sannelig ikke verst det heller (de gangene jeg kom meg opp i tide...).

  Veldig fine bilder! Liker det første og siste meget godt. Ser fram til hva som kommer når mørket siger på der oppe i nydelige nordøst.

  Hilsen Ingebjørg

  SvarSlett
 2. Perfekt lys i det første. Killer!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder. Særlig 1 og 2.

  SvarSlett
 4. Du bor jo slik til at du har fantastisk lys hele året rundt - hver på sin måte!
  For meg blir det slik at jeg gjerne lengter til neste fase i lyset syklus.

  Fine bilder der det første var virkelig supert :)

  SvarSlett
 5. Takk!
  Hver årstid har sin sjarm, og den jeg er i er alltid den beste. Men å drømme om midnattssolen tillater jeg meg likevel. :)

  SvarSlett
 6. Ble helt betatt av det 1.bilde i dette innlegget.Nydelig.Vil samtidig benytte anledningen til å gratulere deg med den store dagen. Hilsen ei som koser seg i de mørke høstkveldene.

  SvarSlett
 7. GRATULERER med 50 år og én dag!

  :)

  SvarSlett
 8. Sier meg enig med de andre som har kommentert, dette er fine bilder! Jeg blir imidlertid fort "ferdig" med de første, men det siste derimot, er et jeg dveler ved. Her er det mer å spekulere over, og overlater mer til betrakteren. Topp!

  /Dag

  SvarSlett