onsdag 8. februar 2017


Denne karen har full kontroll, tror jeg da, men kanskje andre føler kan ha lyst til å lære noe.Ta kontroll over ditt kamera!

Føler du at du ikke forstår ditt kamera - eller at det ikke forstår deg? At det er vanskelig å vite hva ulike begreper og innstillinger betyr? Dette er et kurs for deg som ønsker å lære litt mer om hvordan du bruker ditt kamera. Om hvordan det virker, om innstillinger, og hvordan du kan bruke det for å få bildene slik du vil?

I løpet av to kvelder går vi igjennom hvordan kameraet virker, hvordan du og ikke elektronikken stiller inn kameraet slik at du kan ha kontroll og lettere få det resultatet du ønsker. Du lærer om grunnleggende manuelle innstillinger, ulike eksponeringsmetoder, brennvidde, fokusering, fargebalanse, ISO og andre tekniske begrep som har betydning for hvordan bildene skal bli.
Ikke noe krav til hvilket kamera du har, men passer best for deg som har et systemkamera / speilreflekskamera. Heller ikke noe krav til forkunnskaper. Passer både for de som ikke kan noe men har lyst å lære, og de som allerede kan litt om det tekniske men har lyst til å få forklaringer, tips og litt mere kunnskap.

Vadsø
Varighet: 2 kvelder, 16. og 23. februar
Pris kr 750,-

(Og den avbildede fotografen er i dette tilfelle den aldeles utmerkete Lars Andreas Dybvik.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar