mandag 2. februar 2015

Nødløsning

For tiden er jeg litt oppgitt og frustrert. Grunnen til det er at min web-sider ligger nede, og Active.24 klarer tydeligvis ikke å gjøre noe med det. Serverfeil sier de og tror jeg skal være fornøyd med svaret. Men etter en uke burde de klare å restarte en server skulle man tro. Ja til og med bytte den ut burde være mulig. Og jeg som til og med hadde en ny versjon av web-sidene liggende klar med oppfrisket design og masse nye bilder. grmpf....!!!

Dessuten har nå også jeg opplevd å bli hacked. Mitt nettsted var fyllt med hundretuesner av  filer som forøkte å markedsføre et eller annet juggel. Bare fra en mappe slettet jeg over 75000 filer, og det var menge flere mapper med uhumskt innhold. Skulle tro at lille meg var for liten for hackere, men neida. Og når det problemet endelig var løst, så er altså serveren blitt utilgjengelig.

Vel,
for å bøte litt på situasjonen legger jeg ut noen nye bilder her på bloggen under temaet "hummer og kanari". Men merkelig nok er det verken noe kanari eller hummer å se på bildene. Ikke vet jeg hva kanari er heller, så da kan det jo være der likevel. Kanskje?


 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar