fredag 5. desember 2014

I Utlandet

Det mest spesielle med å reise til Utlandet er at det ikke er som hjemme. Dessuten er det stort, Utlandet altså. Mye større enn hjemme, og mye mer annerledes enn hjemme. Jeg vet nemlig litt om det å reise til Utlandet. Jeg har vært der.

 

Dyr med brunt øye, og snabel, og store tenner.

Mye kan nok sies om Utlandet, men altså som hjemme er det i alle fall ikke.  Utlandet kan være mye farligere enn det å være hjemme. Fremmede mennesker overalt. Det verste med fremmede mennesker er jo at du ikke kjenner dem. Hvem vet hva de kan finne på?  Og merkelige dyr er det uansett hvor du ser. Og som om ikke det er nok så er det mye varmere i Utlandet. Det går til og med an å kjenne varmen fra sola der, og så står den rett opp. Midt på himmelen - og da overdriver jeg ikke. Ja sol ja, det finnes jo ikke her hjemme nå, så bare det gjør jo Utlandet veldig annerledes og eksotisk. Og sikkert farlig. For at sola er skadelig det har vi jo alle hørt.


Dyr med lang hals

Ja dyrene i Utlandet du, det er rare greier. Noen er lange og tynne mens noen er korte og tykke. Så finnes de de som er store og tykke, og de som ganske enkelt bare er små. Ja og det finnes dyr med lang hals og dyr med skarpe tenner. De er sikkert farlige alle sammen. I alle fall ser de farlige ut. Og om de ikke ser farlige ut så kan de sikkert være skumle likevel. Kanskje det egentlig er best å holde seg hjemme hvor vi ikke liker dyr med skarpe tenner ute i naturen. Her er det trygt og godt.


Dyr med store tenner
 
Tankefullt dyr (- med fiskestang?)


Dette dyret er sikkert ikke farlig.
Det ligger jo bare der og bader og gjør ingenting annet.

 

4 kommentarer:

 1. Fine kommentarer til fine bilder dette Bjarne :-) Jeg har vært i det skumle store utlandet selg en gang, se på: borsesjo.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Hei Bjarne. Herlige bilder og morsomme betraktninger. Sannsynligvis blåste det ikke så mye der da...i utlandet. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Nei, i Utlandet er det mindre vind enn hjemme. Det er nå min erfaring. ;-)

   Slett