torsdag 10. juni 2010

Vår i Juni

For noen synes det kanskje litt merkelig å fortsatt legge ut vårbilder. Særlig når bildene er helt ferske og vi skriver 10 juni. Vel, våren jobber fortsatt med saken her i nord. Med en optimistisk værmelding som lovte stille klarvær og midnattssol la jeg ut på tur. Men, det skulle vise seg at været var falsk markedsføring. Det jeg måtte kjempe med var kraftig nordavind og sluddbyger, og da senkvelden kom lå et kompakt skydekke over himmelen. Midnattssol var det nok, men ikke på et sted nær meg. Teltet lå hjemme for å spare vekt, og glidelåsen til soveposen gikk sund. Posen jeg sov i var derfor åpen i hele sin lengde. Natta ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg for å si det sånn.
(Den Helsport-posen har jeg aldri vært fornøyd med, så nå er det nok på tide å bytte den ut.)

Her er altså bilder fra våren i Juni:5 kommentarer:

 1. Den runde dammen var stilig!

  SvarSlett
 2. Du er litt kjip på bildestørrelsen fortstt, og de fortjener en ramme - da ser det så mye bedre ut når man klikker dem større i et nytt vindu.

  Jeg liker fargespillet i smeltevannsdammer, og din skildring av dem likeså - falt særlig for den runde utgaven.

  SvarSlett
 3. Takker!
  Skal vurdere bildestørrelsen.

  SvarSlett
 4. Hei, og takkfor sist!

  Enig med Lars Andreas her, bildet med den runde "dammen" var bra! Jeg tror likevel bildet hadde steget flere hakk om det hadde blitt beskåret inn fra sidene til kvadrat?

  /Dag R

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar. Det er jo mulig kvadratet hadde vært bedre ja. Skal vurdere saken for videre bruk av bildet.

  SvarSlett