tirsdag 15. april 2014

Rapport fra Hornøya 2014

Nok en gang litt om årets workshop på Hornøya:
I gårsdagens innlegg fokuserte jeg på vinden, men det var ikke bare vindfulle stunder på der ute i år. Ja, noen ganger var det helt all right. Ja og ikke bare noen ganger, men de fleste ganger. De fleste ganger var det faktisk helt all right. Om man ikke hater måker da. Men da er det jo kanskje andre fugler det går an å like. Hva med å like en fiskeluktende, transtinkende alke?

Stellerand-flokken tar til vingene

Fuglene var på plass der de skulle, i stort antall. Flygende, sittende, kaklende, slåssende, ventende, vaggende, parrende og alle slags ende de nå måtte være opptatt av. På båtturen fikk vi oppleve flokker med tusenvis av ærfugl, praktærfugl, havelle og en rekordstor flokk med stellerender. I alle fall rekord for meg.

Lunden tar seg en pust i bakken

Og også innendørs ble det vellykket. Som vanlig var maten vi fikk fra Vardø hotell særdeles velsmakende og mettende. En stor takk til kokken Tor-Emil som kan notere en ny suksess.


Et rekkverk, ganske enkelt

Og etter en hel dag ute, mettende middag, billedvisning og en hyggelig prat tror jeg ingen hadde problemer med å vente for lenge på nattesøvnen.

Skyggefugl (ganske sjelden art)

Og vi var alle enige om at det hadde vært en hyggelig tur.

Lomviblikk

Når jeg nå tenker meg om vad det ikke alt jeg var helt fornøyd med. Den skarven som satt på klippen over meg behøvde ikke å gjøre det den gjorde akkurat da den gjorde det. Og den illeluktende guanogørra som landet på kraven min behøvde ikke å renne innunder jakka og ned i nakken på meg. Men bortsett fra det så.

Råslagning

Etter uværet

Krykkjeflukt

Da er det bare å forberede seg på ny workshop neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar